Kom testen in ons UX lab

Onderzoek met één druk op de knop

 Amsterdam    |     Groningen    |     Je eigen lab

N20 Jaar ervaring

NToegankelijke labs

NTest op mobiel, desktop & tablet

NMeekijken in observatieruimte

NOpnames & livestream

NGezonde lunch

De interview- en observatieruimte

Dat zijn de twee plekken waar het allemaal gebeurt.

Interviewruimte

In de interviewruimte zit je oog in oog met je doelgroep. Er staan twee schermen met eyetracking, dus je hoeft niet over de schouder van de respondent mee te kijken. Wil je niet alleen op desktop maar ook op tablet of mobiel testen? Dan zorgen wij ervoor dat de devices voor je klaarliggen.

Observatieruimte

In onze observatieruimte kijkt je hele team live mee met het interview. Er staat een grote tafel, zodat jullie genoeg ruimte hebben om te werken. Daarnaast zijn er whiteboards en post-its – zo gaat geen inzicht verloren.

Wat je nog meer krijgt

We vinden het belangrijk dat je een zorgeloze labdag hebt.
Daarom krijg je:

Opnames en een livestream

Opnames en een livestream

We nemen de interviews op dus je kunt altijd alles terugzien. Daarnaast kunnen collega’s op afstand meekijken via de livestream.

Technische ondersteuning

Wij regelen alle randvoorwaarden, zoals technische support: als de techniek even niet meewerkt, fixen we het meteen voor je.

Er staat een host klaar

Onze host zorgt goed voor jullie team en de respondenten. We maken lekkere hapjes, drankjes en lunch zodat iedereen met de juiste energie aan de slag kan. 

Onderzoek zonder handleiding

Onze labs zijn toegankelijk. je switcht gemakkelijk van device naar device. Van mobiel, naar desktop, naar tablet. En weer terug.

Mis je nog iets? Of heb je specifieke wensen? Laat het gerust weten. We kunnen bijvoorbeeld onderzoekers voor je regelen, een notulist die aantekeningen maakt of een tolk die de sessies live vertaalt.

Liever online testen? Bekijk ons online UX lab dan eens.

Wil je een eigen UX lab optuigen? Daar helpen we je graag bij.

Locaties

Je vindt onze labs in Amsterdam en Groningen. 

Wil je boeken of heb je vragen?

Neem contact op.

Wij zijn trots lid van UX fellows; een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde onderzoeksbureaus. Ons enthousiasme voor de digitale wereld en onze passie voor UX- en gebruikersonderzoek bindt ons.